ing. A.F.M. (Alex) van der Kemp

Voorgedragen door:Bouwend Nederland

Arbiter sinds 2013

Opleiding

-    Studie Bouwkunde aan de HTS Arnhem, thans Hogeschool Arnhem Nijmegen, faculteit Built Environment.
-    General Management CEDEP (Fontainebleau Fr.) Gelieerd aan INSEAD

Loopbaan

2012-heden: Van der Kemp Organisatie en Advies, werkzaam op het gebied interim-management, projectmanagement en begeleiding opdrachtgevers in bouwprojecten, van initiatieffase tot oplevering. Enkele opdrachten in deze periode: 2014-2018 Algemeen directeur ad interim van de Oldenboom Groep te Doetinchem en 2013-2014 projectbegeleiding ontwerpfase namens de bouwcombinatie voor de verbouw van de Kunsthal in Rotterdam.
2000-2012: Statutair directeur Welling Bouw|Vastgoed. Bouwonderneming actief in de Woning- en Utiliteitsbouw en Civiele Betonbouw
1996-2000: Regiodirecteur Heijmans Beton en Waterbouw. Onderdeel van Heijmans N.V. en actief op het gebied van de Civiele Betonbouw.
1985-1996: Bruil Arnhem. Thans geheten Ballast Nedam. Gestart als projectleider Industriebouw, daarna Afdelingsdirecteur Bruil Sanders Bouw, verantwoordelijk voor industriebouw en Vastgoedonderhoud en daarna Regiodirecteur Ballast Nedam Utiliteitsbouw regio Oost.
1977-1985: Werkvoorbereider, Uitvoerder en Hoofduitvoerder S.J. van der Kemp. Projecten op het gebied van Woning- en Utiliteitsbouw.  

Huidige nevenfuncties

-    Extern lid van de examencommissie van de Hogeschool Arnhem Nijmegen faculteit Built Environment.
-    Extern examinator van de Hogeschool Arnhem Nijmegen faculteit Built Environment.

A.F.M. (Alex) van der Kemp