home > Contact

contactgegevens

Postadres

RvA
Postbus 19290
3501 DG UTRECHT

tel: 030 - 2 343 222

info@raadvanarbitrage.nl

E-mails door de RvA ontvangen buiten kantooruren (09.00 tot 17.00 uur) of op niet-werkdagen gelden wel als op die dag binnengekomen, maar worden pas de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen/beantwoord.
Indien u memories en eventuele producties per mail* naar de Raad stuurt, moeten deze steeds per omgaande per post (in het gevraagde veelvoud) worden nagezonden.
* De maximale grootte van een bestand is 50 MB. Grotere bestanden kunnen via bijvoorbeeld WeTransfer verstuurd worden.

Pers

Schrijvende pers wordt bij een zitting toegelaten, tenzij een partij daartegen bezwaar heeft.
Radio- of televisieopnamen zijn mogelijk, tenzij een partij daartegen bezwaar heeft. Opnamen moeten beperkt blijven tot omstreeks vijf minuten vanaf het begin van de zitting en/of ter plaatse van de bezichtiging van het werk.
Van deze richtlijnen kan worden afgeweken indien het scheidsgerecht dat in de concrete omstandigheden van de zaak en/of de locatie van de zitting noodzakelijk voorkomt.
Persvragen: Monique Niesen: m.niesen@raadvanarbitrage.nl telefoon: 030 – 2 343 222

Bezoekadres

Godebaldkwartier 407
kantoorgebouw Janssoenborch 7e etage
3511 DT Utrecht

Let op: ons kantoor bevindt zich in winkelcentrum Hoog Catharijne, in een voetgangersgebied. De ingang bevindt zich in een winkelcentrum waar u Google-maps niet kunt gebruiken.

Routebeschrijving voor partijen en arbiters

met openbaar vervoer:

Loop vanaf stationshal Utrecht Centraal richting centrum en steek vanuit de stationshal het Stationsplein over naar de ingang van winkelcentrum Hoog Catharijne. Na binnenkomst houdt u rechts aan en loopt u richting het Godebaldkwartier. Na ongeveer 150 meter bevindt zich aan de linkerkant de ingang van kantorencomplex Janssoenborch. Deze ingang bevindt zich net voorbij Action.

met de auto:

U kunt het beste parkeren in parkeergarage P1, Hoog Catharijne (Spoorstraat 22, Utrecht). Neem de lift naar het winkelniveau, u komt dan uit bij de Albert Heijn. Loop rechtdoor (ongeveer 25 meter). De ingang van kantoorgebouw Janssoenborch bevindt zich aan de rechterkant, net vóór de Action. 

Routebeschrijving voor leveranciers, koeriers
 

Westerstraat (toegang Stationsdwarsstraat)
Zie de leveranciers.pdf
Koeriers met een personenauto kunnen ook parkeren in parkeergarage P1.