Vacature: directeur

18-09-2023 | Actueel

Vacature: directeur

Strategiewijziging RvA vraagt om een nieuw gezicht

Je kunt snel, onpartijdig en deskundig zijn - al 115 jaar. Maar je kunt niet zomaar blijven doen wat je altijd deed. De Raad van Arbitrage in bouwgeschillen verandert van koers en die strategiewijziging vraagt om twee nieuwe handen aan het stuur. Een nieuw gezicht met een rechtvaardig hart en een zakelijke blik.

De bouwsector, waaruit wij voortgekomen zijn, speelt een cruciale rol in de maatschappij. Het voorkomen en effectief oplossen van conflicten zorgt voor snellere doorlooptijden en succesvolle afwikkeling van bouwprojecten. Dat is ons speelveld en dat is waar we goed in zijn. Maar de markt verandert en wij veranderen mee.

Vier speerpunten

Om een vraag-gedreven en toekomstbestendige organisatie te zijn focussen we ons op vier speerpunten:

  • Het versterken van de zichtbaarheid van de RvA en zijn relatie met stakeholders
  • Het optimaliseren van onze diensten om aan te sluiten op veranderende behoeften en wensen van aanvragers
  • Het versterken van onze eigen organisatie: financieel, procesmatig en communicatief
  • Het vergroten van de slagkracht van onze governance.

Met duidelijke rollen, waaronder een nieuwe directeur, en een efficiënt opererend bestuur.

Wie zoeken wij?

Voor het aansturen van deze uitdagende opdracht zoeken wij een inspirerende en frisse directeur. Iemand die de missie, visie en strategie van de RvA helder uitdraagt en verbindt met de maatschappelijke opgaven. Iemand die de organisatie daarin meeneemt op weg naar een toekomstbestendige bedrijfsvoering.

Profiel:

  • Je weet hoe je professionals aanstuurt, en hoe je medewerkers meekrijgt in het transitieproces
  • Je bent goed op de hoogte van de maatschappelijke en technologische ontwikkelingen en andere omgevingsfactoren die van invloed zijn op het werk van de RvA
  • Je ontwikkelt met de organisatie nieuwe producten en diensten afgestemd op de vraag en de behoefte van de bouwsector, en die leiden tot resultaat
  • Je hebt een netwerk in de juridische omgeving, bij brancheorganisaties, ketenpartners en andere stakeholders in de bouwsector (zo niet, dan bouw je zo’n netwerk snel op en onderhoud je dit goed)
  • Je zorgt voor een efficiënte, effectieve en integere bedrijfsvoering.

Meer informatie

Heb je interesse in deze boeiende functie, dan kan PublicSpirit meer informatie verschaffen. Hiervoor kun je contact opnemen met Miriam Oosterwijk Keulers via 033-445 9050. De volledige vacaturetekst vind je op www.publicspirit.nl/vacatures. Solliciteren kan tot
2 oktober 2023.

Over de Raad van Arbitrage in bouwgeschillen

De RvA is het enige rechtsprekende instituut gespecialiseerd in bouwgeschillen en verreweg het grootste. We combineren diepe juridische, technische en sectorkennis, en vertegenwoordigen vanuit onze onafhankelijke positie alle relevante bouwsectoren.
Wij houden Nederland in beweging door partijen te helpen conflicten voor, tijdens en na een bouwproject te voorkomen, en waar nodig succesvol, rechtvaardig en snel op te lossen.

Overig nieuws